DE NIEUWE HOTSPOT VOOR ‘SPECIAL EVENTS’

Een restaurant met een spiegelzaal, een ‘hemel’ en een cocktail bar. Bellezza biedt fine dining in een bijzondere omgeving. Dé plek om met een groep een inspirerend event te beleven dat iedereen bij blijft.

Contact us

HET HART VAN DE STAD

Bellezza The Restaurant. Een vrijstaand pandje op een binnenplaats in het absolute hart van Amsterdam. Het restaurant is meer dan een plek voor een geweldig diner.1 De speciaal voor het restaurant ontwikkelde video-installatie biedt je de kans om je gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven en de cocktailbar is de leukst denkbare plek om je bijeenkomst af te sluiten.

1  Met 5 * op Tripadvisor en een 4,8 op Google Reviews hoort Bellezza tot de best beoordeelde restaurants van Amsterdam.

MEER DAN EEN RESTAURANT

Achter 13 grote spiegels zijn videoschermen verstopt. Hierop worden spectaculaire Visuals getoond die het diner een extra dimensie geven. De installatie is bij uitstek geschikt voor eigen content. Een presentatie video van je bedrijf? Mooie, grappige foto’s en video’s van het bruidspaar? Een productpresentatie? Of ‘gewoon’ het logo van je bedrijf? Het kan allemaal en het maakt elke avond tot een memorabele gebeurtenis.

HOEVEEL GASTEN?

Bellezza, The Restaurant bestaat uit meerdere ruimtes. Elk met een eigen karakter. De Spiegelzaal heeft een grote gouden tafel waaraan maximaal 34 mensen kunnen eten. De tafel is echter zo ontworpen dat het ook met een klein aantal gasten al gezellig is. In de hemel wordt vervolgens het dessert geserveerd. Op de bovenverdieping is de prachtige cocktailbar. Deze heeft een internationale uitstraling, je waant je in de hipste club van New York.

Door de verschillende ruimtes te combineren kunnen events tot maximaal 60 personen georganiseerd worden.

WAT ONZE GASTEN ZEGGEN

Bellezza is een exclusief restaurant dat regelmatig wordt gereserveerd voor speciale bijeenkomsten. Met veel succes zijn het afgelopen jaar verschillende soorten events georganiseerd. Van verjaardagsfeesten tot swingende disco party’s tot chique bedrijfsevents; in Bellezza The Restaurant wordt alles bijzonder.

De feedback van enkele van onze gasten:

Moët Hennessy: ‘Wij hebben met ons Benelux-team een speciale gelegenheid bij Bellezza gevierd. Wat een perfecte avond, iedereen heeft enorm genoten!’

Fremantle: ‘We hadden met onze internationale creatieve teams een event bij Bellezza. Het werd een ongelofelijk mooie en inspirerende avond. We komen zeker terug!’

Stefanie Derks: ‘Eerst met 22 goede vrienden fantastisch gegeten, daarna met z’n zestigen heerlijk gedanst en gefeest. Een mooiere 50e verjaardag had ik niet kunnen wensen!’

NIBC Bank: ‘We hebben in Bellezza vier avonden georganiseerd voor de toprelaties van ons bedrijf. Iedereen was superenthousiast. We hebben geweldig gegeten en dankzij de opzet van het restaurant, met de prachtige cocktailbar, hebben we met al onze relaties kunnen bijpraten. We komen weer!’

Wil je meer weten?

Meer weten of een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van jouw event, diner, presentatie of feest te bespreken. Als je een mailtje stuurt naar info@restaurantbellezza.nl dan nemen we snel contact met je op.

Contact us