Een atmosfeer als geen ander in Amsterdam

FINE DINING IN EEN SPECIALE OMGEVING

Bellezza Divine Dining bevindt zich op de binnenplaats van het Bethaniënklooster.

De locatie van het restaurant ligt midden in de wijk waar Amsterdam begon, het oudste deel van de stad dat dateert uit de 13e eeuw. Hier ervaar je de diverse en levendige cultuur van de stad, de mix van traditie en moderniteit, de vrijheid en tolerantie die Amsterdam uniek maakt.

Bellezza Divine Dining, het restaurant dat klopt met de hartslag van Amsterdam.

Laat je verleiden in Bellezza

Eten bij Bellezza is een avontuur, een carrousel van verrassingen. Neem plaats aan de met bladgoud gelakte tafel die door de kamer buigt. Alle gasten eten samen, maar toch heeft iedereen zijn eigen, intieme plekje aan tafel.

Laat de avond beginnen en laat u verleiden door het Bellezza-team. Lekker eten en drinken in een verleidelijke en zelfs een tikkeltje ondeugende omgeving. Geniet van de schoonheid van het leven, in Restaurant Bellezza

FINE DINING IN EEN SPECIALE OMGEVING

Het diner begint in de levendige spiegelkamer. Gordijnen en spiegels omringen de muren, elementen van de opwindende glamour van de buitenwereld, het hart van de Wallen.

Bellezza biedt elke drie maanden een nieuw menu aan dat het beste weerspiegelt van wat de seizoenen te bieden hebben. Telkens met een ander verhaal, een thema met een bijpassend kunstprogramma.

CHAMPAGNES, WIJNEN & COCKTAILS

Bellezza heeft een uitgebreide en verrassende drankenkaart. Onze sommelier helpt u graag bij uw keuze. Of kies voor het Bellezza-wijnarrangement dat bestaat uit vijf drankjes, afgestemd op het menu.
Would you rather not drink alcohol? Then our bartender will make 5 delicious non-alcoholic drinks for you.

DesSert in heaven?

Na het diner in de spiegelkamer, begeleiden we u naar onze hemel. Een droomwereld waar engelen je meenemen naar de snoepwinkel.

Afterparty in Bar Bellezza

De leukste “speakeasy” van Amsterdam, verborgen boven het restaurant. Met enerverende cocktails en de heerlijkste champagnes.